Veel gestelde vragen bij het bestellen van een cocktail pakket

Foto
Een cocktail pakket voor thuis bestellen is echt heel simpel. Je kiest zelf uit hoeveel cocktails je wil bestellen en in welke smaken.

Is het een cadeau? Dan vind je het waarschijnlijk leuk om er een leuke boodschap bij te doen. Je kunt bij ons een persoonlijk kaartje toevoegen. Je kunt je eigen logo of een leuke foto uploaden samen met de tekst die je wil versturen. 
Controleer vervolgens je bestelling en reken af. Wij gaan direct voor je aan de slag en zorgen dat jouw cocktailpakket voor thuis verzonden wordt op de door jou gekozen datum.

Meest gestelde vragen bij het bestellen van een cocktailpakket

Wanneer wordt het cocktailpakket verstuurd en bezorgd?
Bestellingen voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden.
Let op: De cocktailpakketten worden per brievenbuspost verzonden via de PostNL. In 95% van de gevallen leveren zij alles netjes de volgende werkdag, maar helaas komt vertraging soms ook voor (vooral in drukke tijden!).
Omdat wij hier geen invloed op hebben, kunnen wij geen bezorgdag garanderen. Wil je zeker weten dat jouw cocktailpakket op tijd aankomt? Bestel dan een aantal dagen vooruit.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
€ 4,45 per pakket.

Pakken jullie de pakketten in?
Ja, de cocktailboxen worden gratis ingepakt met leuk cadeaupapier.

Hoeveel cocktails passen er in een pakket?
We hebben brievenbus doosjes in drie formaten. In de grootste doos passen maximaal acht cocktails. Wil je meer dan acht cocktails bestellen? Dat kan dat uiteraard ook. We sturen dan een pakket naar je op ipv een brievenbusdoos.

Hoe lang kan ik de brievenbus cocktails bewaren?
Drie weken.

Hebben jullie ook cadeaukaarten?
Jazeker. Laat ons weten welk bedrag er op de cadeaukaart mag en wij doen de rest.

Hoe kan ik de brievenbus cocktails het beste bewaren?
In de koelkast.

Zijn de cocktails lastig om zelf te maken?
Nee. In de cocktailbox zit een QR code die leidt naar een instructievideo. Onze cocktailshaker legt je in deze video uit hoe je de cocktail thuis dient te maken. 
Wil je het helemaal gaaf doen? Dan kunnen we, tegen meerpijs, ook live de cocktail samen met de ontvangers maken. We kunnen bijvoorbeeld jullie Zoom meeting joinen. Dit maakt het shaken van de cocktails een super leuke interactieve teambuilding activiteit. 

Hoe oud moet ik zijn om cocktails te ontvangen?

Je dient minimaal 18 jaar oud zijn om de cocktails te kunnen bestellen alswel te ontvangen. Hier kan op gecontroleerd worden door de bezorger. Kun je je niet legitimeren, dan kan het cocktailpakket niet afgegeven worden.

Hebben jullie ook cocktails zonder alcohol?
Jazeker. Wat vind je bijvoorbeeld van deze alcoholvrije cocktail?

Kan ik een boodschap toevoegen?
Ja dit kan, en nog helemaal gratis ook. Wel zo leuk als het een cadeautje is.

Klaar om te bestellen? Bekijk onze brievenbus cocktails!