Geef een cocktail pakket aan je collega's cadeau

Foto
Een cocktailpakket is een heel leuk cadeau om je personeel mee te verrassen. Je bepaalt zelf welke brievenbus cocktails je wil verzenden. Daarnaast kunnen we een kaartje toevoegen met daarop jouw boodschap. Hierdoor wordt het een persoonlijk geschenk. En uiteraard worden de pakketten leuk verpakt in een mooie cadeauverpakking.

QR-code met instructie ideo of livestream

In de cocktailbox zit een QR code die leidt naar een instructievideo. Onze cocktailshaker legt je in deze video uit hoe je de cocktail thuis dient te maken. 
Wil je het helemaal gaaf doen? Dan kunnen we, tegen meerpijs, ook live de cocktail samen met de ontvangers maken. We kunnen bijvoorbeeld jullie Zoom meeting joinen. Dit maakt het shaken van de cocktails een super leuke interactieve teambuilding activiteit. 

De cocktailboxen zijn geschikt voor iedere denkbare gelegenheid. Ze worden met name veel ingezet als kerstcadeau, verjaardagscadeau, een jubileum het halen van een target of als bedankje.

Vind je het lastig om de cocktails te kiezen? Dan kun je ook een cadeaukaart geven. Je bepaalt uiteraard zelf het tegoed op deze kaart.

Cocktails zonder alcohol

En wist je dat we onze cocktailboxen ook met alcoholvrije cocktails kunnen vullen. Wat vind je bijvoorbeeld van deze alcoholvrije cocktail?
 

Bekijk de verschillende cocktails